Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Η «αλυσίδα» των μοιραίων παραλείψεων πίσω από τη στυγερή γυναικοκτονία

 

Ο τραγικός επίλογος της γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων έπεσε σήμερα με την κηδεία της 28χρονης Κυριακής, την ώρα που η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τα ντοκουμέντα και τις λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τα λάθη και οι παραλείψεις της Αστυνομίας, που δέχεται σφοδρές επικρίσεις για τους χειρισμούς που έγιναν το μοιραίο βράδυ και δεν κατέστησαν δυνατό να αποτρέψουν τη στυγερή της δολοφονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, λίγα μέτρα από το φυλάκιο του φρουρού κι ενώ η άτυχη κοπέλα μιλούσε τηλεφωνικά με την Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το βράδυ της 1ης Απριλίου ο 39χρονος δράστης, πρώην σύντροφος της 28χρονης, φαίνεται να στήνει καρτέρι έξω από το σπίτι της. Η 28χρονη, που στο παρελθόν είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό, συνοδευόμενη από φίλο της, μεταβαίνει στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων για να ζητήσει προστασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Α.Τ. φέρεται να την ενημερώνουν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση, είτε να ενημερώσει την Άμεση Δράση για να επιληφθεί περιπολικό.


ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr