Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αποφοίτηση των φοιτητών του Campus Κρήτης

Έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην περιοχή, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο τίμησε τους πρώτους αποφοίτους του Campus Ηρακλείου Κρήτης. Η τελετή αποφοίτησης διεξήχθη στο κατάμεστο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου με πλήθος καλεσμένων και οικογενειών των αποφοίτων, οι σπουδαστές, και πλέον απόφοιτοι του κολλεγίου παρέλαβαν τα πτυχία τους από τα συνεργαζόμενα Βρετανικά Πανεπιστήμια.


Στη σημαντική αυτή εκδήλωση παρέστησαν ακαδημαϊκοί και διοικητικοί εκπρόσωποι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, μεταξύ των οποίων ο Δρ. Τριαντ Φλουρής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων.

Το μήνυμά του προς τους απόφοιτους απέστειλε επίσης ο Αντιπρύτανης (Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα) του συνεργαζόμενου Βρετανικού Πανεπιστημίου του Ανατολικού Λονδίνου, Καθηγητής Πωλ Μάρσαλ, ο οποίος επισήμανε στην ομιλία του την εξής πραγματικότητα: «Η συνεργασία μας με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαρκεί ήδη 12 χρόνια. Το Κολλέγιο φιλοξενεί πάνω από 4.500 φοιτητές μας, οι οποίοι ακολουθούν περισσότερα από 50 Προγράμματα Σπουδών.

Πηγή άρθρου:
Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αποφοίτηση των φοιτητών του Campus Κρήτης