Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Πάνος Γερμανός ψηφίζει για άλλη μια φορά Ελλάδα

Στις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η ελληνική οικονομία, έχοντας μερίδιο βιομηχανίας για το ελληνικό ΑΕΠ που μειώνεται όλο και περισσότερο ο Πάνος Γερμανός επενδύει ξανά «ελληνικά» μέσω της εταιρείας Συστήματα Sunlight.

Συγκεκριμένα, η Συστήματα Sunlight ανακοίνωσε την αύξηση και ταυτόχρονα ενίσχυση όλων των οικονομικών μεγεθών της μετά τις επενδύσεις όπου προχώρησε ο έλληνας επιχειρηματίας.

Πάνος Γερμανός

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πάνος Γερμανός (http://ift.tt/1JXfrOJ) δεν αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα βιομήχανου. Εδώ και 33 χρόνια αποτελεί την ηγετική φιγούρα του ομίλου Olympia Group αλλά δεν ξεχνά ποτέ ότι ξεκίνησε από ένα μαγαζί 7 τετραγωνικών στο Κολωνάκι όπου και πουλούσε μπαταρίες.

Φτάνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ στην δημιουργία ενός τεράστιου ομίλου όπου η ναυαρχίδα του Συστήματα Sunlights μετατράπηκε σε παγκοσμίου φήμης παίκτη στον τομέα της ενέργειας. Και στον τομέα τον τηλεπικοινωνιών ο έλληνας βιομήχανος κάνει αισθητή την παρουσία του στην ευρωπαϊκή αγορά με την εταιρεία Play της Πολωνίας η όποια και κατέχει πάνω από 12 εκατομμύρια συνδρομητές.




from WordPress http://ift.tt/1j3Wmm7
via IFTTT