Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Δραπετσώνα : Βουτιά αυτοκτονίας η μητέρα κι ο αδερφός Μαυρίκου


Βουτιά αυτοκτονίας φαίνεται να έκαναν το πρωί της Τετάρτης η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου και ο αδερφός του πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας
Η κατάρα της οικογένειας Μαυρίκου φαίνεται πως συνεχίζεται μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο εκδότης το 2016 όταν το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδελφός του εκδότη, Θεόδωρος, αντιμετώπιζε από χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ η 76χρονη Σοφία Μαυρίκου φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας βρέθηκαν και ανελκύστηκαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. Πρόκειται να μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και δύο σκυλιά, το ένα εκ των οποίων κατάφερε να σωθεί κολυμπώντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα περίπου 100 χιλιομέτρων την ώρα και η μητέρα πάτησε το γκάζι πριν πέσει στη θάλασσα. Ήταν αποφασισμένη να δώσει τέλος στο μαρτύριο που ζούσε.

Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό, προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στο ευρύ κοινό, και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.