Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Πάνος Γερμανός και Θεόδωρος Φέσσας έτοιμοι για μία ακόμη επιχειρηματική κίνηση



O Πάνος Γερμανός και o Θεόδωρος Φέσσας, δύο άνδρες που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στον επιχειρηματικό στίβο, συμπράττουν για την εξαγορά μιας εκ των ιστορικότερων ελληνικών εταιρειών επιχειρηματικού λογισμικού. Ο λόγος για τη Singular Logic για την οποία οι δύο επιχειρηματίες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον μέσω κοινοπραξίας.

Η συμμετοχή της Softone, του Πάνου Γερμανού στο σχήμα με την Quest Συμμετοχών του Θεόδωρου Φέσσα για την από κοινού διεκδίκηση της Singular Logic, σηματοδοτεί μία από τις κινήσεις εκκίνησης της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Το πολυεπίπεδο χαρτοφυλάκιο της Singular Logic, την καθιστά ελκυστική για τα τέσσερα σχήματα που συμμετέχουν στο σχετικό διαγωνισμό. Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας, διαθέτει παγιωμένη και ισχυρή θέση στην αγορά, έχοντας αναλάβει μεγάλα έργα πληροφορικής, ενώ διαθέτει και σημαντική σειρά προϊόντων στον κλάδο του επιχειρηματικού λογισμικού.

Το ενδιαφέρον της κοινοπραξίας Olympia και Quest, η οποία αποτελεί και την ισχυρότερη σε επίπεδο ονομάτων από τους διεκδικητές, δείχνει τη δυναμική της Singular Logic.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά της Olympia ενδιαφέρεται για το σκέλος του λογισμικού, ενισχύοντας τη SoftOne, ενώ η πλευρά Φέσσα προβλέπει στη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η Singular στη συλλογή, επεξεργασία και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

H περίπτωση της Singular Logic είναι μία από τις λίγες που εξελίσσονται κανονικά παρά την αβεβαιότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία, συμβάλλοντας στην επανεκκίνηση της οικονομίας και την ενίσχυση της αγοράς.

Πηγή άρθρου: https://www.mononews.gr/business/panos-germanos-ke-theodoros-fessas-etimi-gia-mia-akomi-epichirimatiki-kinisi