Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Νέα εποχή για τη Sunlight του Πάνου Γερμανού

Η Sunlight, η ναυαρχίδα των επιχειρήσεων του Πάνου Γερμανού, κάνει ένα στρατηγικό βήμα στην ανάπτυξή της με την ίδρυση μιας νέας θυγατρικής εταιρείας στις ΗΠΑ. Η SUNLIGHT BATTERIES USA Inc εδρεύει στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας η οποία αποτελεί την 5η μεγαλύτερη βιομηχανική οικονομία στις ΗΠΑ και διαθέτει πρότυπες μεταφορικές υποδομές.
Παράλληλα με τη νέα εταιρεία, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020 θα τεθεί σε λειτουργία και η μεγαλύτερη μονάδα συναρμολόγησης μπαταριών του Ομίλου διεθνώς. Η επένδυση που σε πρώτη φάση αγγίζει τα 6,5 εκατ. δολάρια σε επίπεδο εξοπλισμού και υποδομών θα δημιουργήσει 46 νέες θέσεις εργασίας και θα αυξήσει την παραγωγική δυναμικότητα της εταιρείας κατά 200.000 στοιχεία ετησίως.

«Με την ίδρυση της SUNLIGHT BATTERIES USA Inc., δημιουργούμε τη μεγαλύτερη μονάδα συναρμολόγησης της εταιρείας και αποκτάμε καίρια γεωγραφική θέση, σε μια αγορά στην οποία εξάγουμε τα τελευταία έξι χρόνια. Η εγγύτητα αυτή θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας στους καλύτερους δυνατούς χρόνους παράδοσης, ανταποκρινόμενοι στις απαιτητικές ανάγκες της Αμερικανικής αγοράς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sunlight, κ. Ρόμπυ Μπουρλάς.

Πηγή άρθρου: www.kathimerini.gr